De voorinschrijvingen voor de éénmalige en exclusieve luxe-uitgave van de Gentse codex gaan nu open.

Wat mogen jullie verwachten? Een super-de-luxe codex als ultieme aandenken van je studententijd. Deze zal een stevige kaft hebben met linnen wikkel en bedrukking in goudfolie hebben, een leeslint, verstevigd zijn met biernagels, foto’s bevatten van de besturen en AV’s van FK, HK en SK Ghendt, SC Ghendt met de rector van de UGent, de Gravensteenbezetting, lijsten van de konventsbesturen en AV’s enz. Functioneel is deze net zoals de gewone editie: de paginanummers van de clubcodex, liederen enz. blijven dus exact hetzelfde.

Inschrijven kan door € 30 over te schrijven naar 523-0805358-42 op naam van het Studentikoos Centrum Ghendt vzw. De verdeling van deze codex zal gebeuren in de Canard Bizar op een datum die nog zal meegedeeld worden (de verdeling zal binnen een maand gebeuren). Zij die de codex willen opgestuurd krijgen, vermeerderen de overschrijving met de verzendingskosten zoals vermeld op de website.

Gelieve over te schrijven met vermelding ‘Voornaam + Naam + aantal luxe-edities’. Zij die deze codex graag toegestuurd krijgen, vermelden hierbij het leveradres.

Wacht niet te lang met het overschrijven, want de oplage luxe-codices zal zeer beperkt zijn!