Nieuws

Luxecodex beschikbaar en eerste editie Gentse codex volledig uitverkocht

De luxecodex is er! Na een huzarenstukje van de drukker zal deze verdeeld worden op 14 februari in de Canard Bizar. We hebben ook nog ander goed nieuws: we hebben de codex kunnen drukken aan een lagere prijs dan oorspronkelijk gebudgetteerd en aangezien SC Ghendt een vereniging zonder winstoogmerk is, vertalen we dat onmiddellijk naar onze prijs voor de studenten. De luxecodex zal verkrijgbaar zijn aan € 20 i.p.v. € 30 en wordt verdeeld in de Canard Bizar. Opnieuw geldt zoals bij de eerste editie van de Gentse codex: uitverkocht is uitverkocht! Op 14 februari zullen we deze verdelen en van de gelegenheid gebruik maken om een misverstand voor eens en altijd uit de Gentse studentenwereld de helpen: Wat is krambamboelie? We zullen dan ook authentieke krambamboelie serveren op ons verdeelstandje. Dat niemand dan nog ‘schuimend blond’ zingt…

Zoals reeds gezegd, zijn we ook blij te mogen meedelen dat sinds eind november de eerste editie van de nieuwe Gentse codex volledig uitverkocht is. We danken iedereen voor de steun en het enthousiasme! De eerste editie is vanaf nu dus een heus verzamelobject… Zoals sommigen onder jullie al gemerkt hebben op de massacantus, is er ook al een verbeterde herdruk. Daarbij hebben we rekening gehouden met de vragen van de studenten: wijzigingen zijn aangebracht en het papier is nu nog beter. De wijziging van ‘t papier is zelfs zo drastisch dat de codex zo maar eventjes een centimeter dunner is, dit omdat er gewerkt wordt met super waterafstotend papier. De codex blijft te koop in de Canard Bizar, Overpoort Bowl, Acco, The Porter House en de Limiet.

West-Vlaanderen krijgt eigen clubcodex en liederboek

Op 15 november jongstleden presenteerde SC Ghendt in Kortrijk de nieuwe West-Vlaamse codex. Deze werd gevormd op basis van de Gentse codex en kwam tot stand met de hulp van SK Kortrijk en SK Zuid-Westers. De West-Vlaamse clubs beschikken in hun codex over een eigen clubgalerij en hoofdstuk met zelf geselecteerde West-Vlaamse liederen. De kern van het liederboek blijft dezelfde als die van de Gentse codex zodat paginanummers hier identiek blijven. De codex wordt ook verkocht aan € 10, een koopje dus! De verzamelaars onder jullie kunnen deze bestellen via de post aan dezelfde voorwaarden.

Luxe-editie Gentse codex

De voorinschrijvingen voor de éénmalige en exclusieve luxe-uitgave van de Gentse codex gaan nu open.

Wat mogen jullie verwachten? Een super-de-luxe codex als ultieme aandenken van je studententijd. Deze zal een stevige kaft hebben met linnen wikkel en bedrukking in goudfolie hebben, een leeslint, verstevigd zijn met biernagels, foto’s bevatten van de besturen en AV’s van FK, HK en SK Ghendt, SC Ghendt met de rector van de UGent, de Gravensteenbezetting, lijsten van de konventsbesturen en AV’s enz. Functioneel is deze net zoals de gewone editie: de paginanummers van de clubcodex, liederen enz. blijven dus exact hetzelfde.

Inschrijven kan door € 30 over te schrijven naar 523-0805358-42 op naam van het Studentikoos Centrum Ghendt vzw. De verdeling van deze codex zal gebeuren in de Canard Bizar op een datum die nog zal meegedeeld worden (de verdeling zal binnen een maand gebeuren). Zij die de codex willen opgestuurd krijgen, vermeerderen de overschrijving met de verzendingskosten zoals vermeld op de website.

Gelieve over te schrijven met vermelding ‘Voornaam + Naam + aantal luxe-edities’. Zij die deze codex graag toegestuurd krijgen, vermelden hierbij het leveradres.

Wacht niet te lang met het overschrijven, want de oplage luxe-codices zal zeer beperkt zijn!

Verzendingen met de Post

Op aanvraag worden codices nu ook verzonden met de post. De tarieven van de post zijn de volgende:

  • voor 1 codex: € 3,75 verzendingskosten + € 1 verpakkingskosten + 6 % BTW= € 5,04
  • voor 2 codices: € 6,20 verzendingskosten (BPACK 24H) + € 1,50 verpakkingskosten + 6 % BTW= € 8,16
  • voor 3 t.e.m. 4 codices (tot 2 kg): € 6,20 verzendingskosten (BPACK 24H) + € 1,60 verpakkingskosten + 6 % BTW= € 8,27
  • vanaf 5 tot 20 codices (tot 10 kg): € 8,40 verzendingskosten (BPACK 24H) + € 2 verpakkingskosten + 6 % BTW= € 11,02

Gelieve het contactformulier in te vullen met onderwerp ‘Verzending’, het gewenste aantal codices en uw naam en leveradres.

Allen bedankt!

Het Studentikoos Centrum Ghendt wil de honderden aanwezige studenten (+300) op de voorstelling en receptie gisteren bedanken voor hun steun, vertrouwen en enthousiasme. Dit is een prachtige lancering van onze nieuwe Gentse clubcodex! We danken ook dr. Kris Vansteenbrugge (auteur van het autobiografische ‘O jerum jerum jerum’) en prof. dr. Yves Benoit van het Kinderkankerfonds voor hun aanwezigheid en toespraak. Jullie kunnen op de website van De Gentenaar reeds enkele foto’s zien. Onze foto’s volgen!

Volgende pagina →